Nazilli Ayna Gazetesi

Başkan Özcan Özel Günlerinde Engellileri Yalnız Bırakmadı

Başkan Özcan Özel Günlerinde Engellileri Yalnız Bırakmadı
234
05 Aralık 2022 - 11:45

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Nazilli Bedensel Engelliler Derneği tarafından düzenlenen kutlama programına katıldı.

Nazilli Bedensel Engelliler Derneği, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla kutlama programı düzenledi.

Mehmet Yüzügüler Kültür Merkezi Nikah Salonu’nda düzenlenen programa AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz, Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, AK Parti Nazilli İlçe Başkanı Mustafa Abak, siyasi parti temsilcileri, dernek ve sivil toplum kuruluşlarının üyeleri ve engelli aileleri katıldı.

Vatandaşlarla tek tek tokalaşıp sohbet eden Başkan Özcan, engelli vatandaşların sosyal yaşamda daha fazla yer alması için hayata geçirilecek tüm projelere destek vermeye hazır olduklarını dile getirerek; “Böylesine önemli bir günde sizlerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Bugüne kadar engelleri hep birlikte aştık. Bundan sonra da zorlukların üstesinden hep birlikte gelmeye devam edeceğiz. Gününüz kutlu olsun” dedi.

Bugüne kadar verdiği desteklerden dolayı Başkan Özcan’a teşekkür eden Nazilli Bedensel Engelliler Dernek Başkanı Ali Köse; “Nazilli Belediyemiz bugüne kadar her zaman bizlerin yanında oldu. Nazillimizdeki engelliler adına daha güzel projeler üretmeye hazırız, Başkanımız dünden hazır. Derneğimize bağışta bulunan herkese çok teşekkür ediyorum” sözlerini kaydetti.

Hayırseverler tarafından bağışlanan tekerlekli sandalyelerin ihtiyaç sahiplerine verilmesinin ardından, engelliler çalan şarkılar eşliğinde gece boyu gönüllerince eğlendi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER