Nazilli Ayna Gazetesi

BAŞKAN ÖZCAN GAZETEMİZİ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN ÖZCAN GAZETEMİZİ ZİYARET ETTİ
241
15 Ağustos 2023 - 15:40

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan yerel basın kuruluşlarına ziyaretlerini sürdürüyor.

Başkan Kürşat Engin Özcan gün boyu Nazilli’de faaliyet gösteren yerel gazete ve internet gazetelerine yaptığı ziyaretlerde 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın bayramı nedeniyle programının dolu olmasından dolayı gecikmeli nezaket ziyaretlerinde bulundu.

Geciken basın bayramını kutlayan Özcan, medya kuruluşlarının Yasama, Yürütme ve Yargı’dan sonra 4. Güç olduğunu hatırlatarak ülkemizin kritik dönemden geçtiği şu günlerde insanları bilgilendirme ve haber alma özgürlüğünü sağlamak için gece gündüz fedakarca çalışan basın mensuplarını n özverili bir iş yaptıklarını belirtti.

Nazilli Ayna Gazetesi imtiyaz sahibi Uğur Çolak ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Hakan Tekeoğlu ile gündemi değerlendiren Özcan, kendilerine işlerinde kolaylıklar dileyerek ziyaretlerini kaldığı yerden gün boyu devam etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER