Nazilli Ayna Gazetesi

Başkan Özcan Coşkuyla Karşılandı

Başkan Özcan Coşkuyla Karşılandı
578
28 Kasım 2022 - 16:00

İyi Parti’den istifa ederek Ak Parti’ye geçiş sağlayan Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan Nazilli’de büyük coşkuyla karşılandı.

Nazilli Ak Parti İlçe Binasında selamlama ve tebrik faslından sonra Ak Parti İlçe Binasına giriş yapan Kürşat Engin Özcan’a çiçek takdim edildi. Ak Parti İlçe Binası’ndan çıkış yaparak Nazilli Uzun Çarşı’da esnafı selamlayarak Belediye Binasına doğru yürüdü. Selamlama esnasında bir vatandaşında Kürşat Engin Özcan’a hakkımı helal etmiyorum lafı dikkatleri çekti.

Karşılama töreninde Ak Parti Milletvekilleri Bekir Kuvvet Erim, Mustafa Savaş, Metin Yavuz, Ak Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, Ak Parti MHK üyesi Seda Sarıbaş, Bozdoğan Belediye Başkanı Ufuk Altıntaş, Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk, Ak Parti İl Başkanı Mustafa Abak, meclis üyeleri, partililer, belediye personelleri, mahalle muhtarları katıldı.

NAZİLLİYE HİZMET YAĞMURU YAĞACAK

Nazilli Belediye Meydanı’nda mehter takımı ve Nazilli halkı tarafından büyük coşkuyla karşılanan Kürşat Engin Özcan, kürsüde konuşmadan önce dualar edildi. Kürsüde mikrofona konuşan Kürşat Engin Özcan “Sizleri böyle birlik beraberlik içerisinde görmek mutlu etti. Bu kalabalık beni gerçekten heyecanlandırdı. Sayın Cumhurbaşkanımızın rozeti taktığı andaki heyecanı tekrar yaşıyorum. Nazilli’ye hizmeti hep beraber gerçekleştireceğiz. Bu zorlu süreçte Sayın Cumhurbaşkanımıza, Sayın Bakanımız Mehmet Özhaseki’ye beyfendiye çok teşekkür ediyorum. Nazilli için neleri yapabiliriz hep tartıştık. Nazilli’mizi güzelleştirmek için her şeyi yapacağız. İnşallah birlik ve beraberlikle Nazilli’ye hizmet yağmuru yağacak.” İfadelerini kullandı.

Konuşmasının ardından makamına çıkan Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Bakan Özcan’a Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun “hakkımı helal etmiyorum” sözüne ilişkin acıkmalarda bulundu. “Ben kendilerine saygı ve hürmetlerimi iletiyorum. Kimseyle tartışmaya, takışmaya, herhangi bir söz söylemeye niyetim yok. Söylediğim gibi biz birlik ve beraberlik içerisinde Nazilli için ne yapılması gerekiyorsa onların hepsini birlikte yaparak, Nazilli’nin kalkınmasını, gelişmesini, Nazilli halkının hak ettiği, istediği hizmetlere ulaşmasını hedefliyoruz. Bu nedenle buradayız.” açıklamalarında bulundu.

NAZİLLİ İL OLACAK MI?

Nazilli kesin olarak il olacak mı sorusuna Kürşat Engin Özcan, “Biz dilek düşüncelerimizi bir Nazillili olarak her zaman dile getirdik. Sayın Cumhurbaşkanımızın takdirinde olan bir konu. İnşallah en iyi şekilde değerlendirilecektir.” ifadelerini kullandı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER