Nazilli Ayna Gazetesi

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU, YENİPAZAR’DA VATANDAŞLARLA BULUŞTU

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU, YENİPAZAR’DA VATANDAŞLARLA BULUŞTU
198
01 Şubat 2024 - 12:44

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Yenipazar’da vatandaşlarla bir araya geldi ve pazar esnafına ziyarette bulundu. Çerçioğlu’na, Yenipazar Belediye Başkanı Mehmet Yüsran Erden ve Cumhuriyet Halk Partisi Yenipazar Belediye Başkan Adayı Malik Ercan eşlik etti.

Vatandaşlar, yoğun ilgiyle karşıladıkları Çerçioğlu’na geçinemediklerini, enflasyon karşısında zor durumda kaldıklarını söyledi. Çerçioğlu ise yaşanan ekonomik zorlukları çok iyi bildiklerinin altını çizip, her geçen gün sosyal yardıma başvuran vatandaş sayısının arttığını ifade etti.

Sosyal belediyeciliği, ihtiyaç sahibi olan her vatandaşa eşit şekilde ulaştırdıklarını belirten Çerçioğlu, “Bugün vatandaşlarımız bir simit alırken bile hesap ederek alır hale gelmiş durumda. Emeklilerimizin durumu ortada. Çarşı, pazar ateş pahası. Bizler Aydın Büyükşehir Belediyesi olarak dün olduğu gibi bugün de vatandaşlarımızın yanındayız, olmaya da devam edeceğiz” dedi. (İHA)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER