Nazilli Ayna Gazetesi

Başkan Çerçioğlu tüm vatandaşları ‘Limit Sensin Aydın’ koşu etkinliğine davet etti

Başkan Çerçioğlu tüm vatandaşları ‘Limit Sensin Aydın’ koşu etkinliğine davet etti
202
03 Kasım 2023 - 14:03

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu vatandaşları 5 Kasım Pazar günü gerçekleştirilecek olan ‘Limit Sensin Aydın’ koşu etkinliğine davet etti.

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Kuşadası’nda ‘Limit Sensin Aydın’ koşu etkinliği düzenliyor. 5 ve 10 kilometrelik parkurlarda yapılacak olan uluslararası koşu etkinliğinde dereceye giren vatandaşlar ödüllendirilecek. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, her yaştan vatandaşı Kuşadası’nın harika manzarası eşliğinde koşmaya davet ederek, “Vatandaşlarımız bu muhteşem etkinlikle hem spor yapacak hem de Aydınımızın güzelliklerini keşfederek keyifli bir gün geçirecek” dedi.

Sporcular şehrin doğal güzellikleriyle tanışacak
‘Limit Sensin Aydın’ koşu yarışmasında 4 Kasım Cumartesi günü kit dağıtımı yapılacak. Koşu yarışması ise 5 Kasım Pazar günü saat 10.00’da başlayacak. Yarışma maviyle yeşilin buluşma noktası olan Kuşadası’nın tanıtımına katkı sunarken, aynı zamanda şehrin doğal güzellikleri ile tanışma şansını da beraberinde getirecek. Detaylı bilgiye www.limitsensinaydin.org internet sitesinden ulaşmak mümkün. (iha)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER