Nazilli Ayna Gazetesi

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU NAZİLLİ’DE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU NAZİLLİ’DE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ
300
26 Eylül 2023 - 18:19

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Mevlid Kandili sebebiyle kent genelinde 28 farklı noktada helva hayrı gerçekleştirdi. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Nazilli Uzun Çarşı’daki helva hayrına katılarak vatandaşların Mevlid Kandili’ni tebrik etti.

Nazilli ilçesi Uzun Çarşı’da helva hayrına katılan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, vatandaşların Büyükşehir Belediyesi’nden taleplerini dinledi ve esnafa hayırlı işler diledi. Vatandaşlar il genelinde birçok noktada gerçekleştirilen helva hayrı için duyarlılığından dolayı Başkan Çerçioğlu’na teşekkür etti. Çerçioğlu’na; CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçı ile CHP Nazilli İlçe Başkanı Naim Atmaca da eşlik etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER