Nazilli Ayna Gazetesi

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU, ATATÜRK RESİMLERİ SERGİSİ’NİN AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRDİ

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU, ATATÜRK RESİMLERİ SERGİSİ’NİN AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRDİ
300
29 Ekim 2023 - 15:12

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ‘Atatürk Resimleri Sergisi’nin açılışını gerçekleştirdi.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yıldönümünü birçok etkinlik düzenleyerek kutlayan Büyükşehir Belediyesi, ADD ile işbirliğiyle bir resim sergisi düzenledi. Çerçioğlu ve beraberindekiler tarafından açılışı yapılan sergide Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün hayatından kesitlerin sunulduğu fotoğraflar yer aldı. Açılışta bir konuşma yapan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e çok şey borçlu olduklarını ifade etti. Çerçioğlu, “Bugün bir kadın olarak demeç verebiliyorsam bu Atatürk’ün sayesindedir” dedi.

Atatürk Kent Meydanı’ndaki Aydın Büyükşehir Belediyesi Sanat Galerisi’nde düzenlenen sergi 17 Kasım Cuma gününe kadar izlenebilecek.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER