Nazilli Ayna Gazetesi

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU, AFETZEDELERİ YALNIZ BIRAKMADI

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU, AFETZEDELERİ YALNIZ BIRAKMADI
189
07 Kasım 2023 - 12:51

Aydın’ın Söke ilçesinde meydana gelen sel felaketinin ardından harekete geçen Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, afetzedeleri yalnız bırakmazken, Büyükşehir ekipleri de 24 ayrı noktada çalışma gerçekleştirerek selin yaralarını sarıyor.

Aydın’ın Söke ilçesi başta olmak üzere Koçarlı, Karpuzlu ve Çine ilçelerinde etkili olan sağanak yağışın ardından sel ve su baskınları meydana gelirken, harekete geçen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, sel bölgelerine giderek afetzedeleri yalnız bırakmadı. Başkan Çerçioğlu’nun talimatıyla harekete geçen Büyükşehir ekipleri ise 24 farklı noktada çalışma yürütürken, selin yaralarının sarılması için adeta seferberlik ilan etti.

Söke Kisir Mahallesi’ni ziyaret eden Başkan Çerçioğlu, vatandaşlara ‘geçmiş olsun’ dileklerini ileterek, bölgede incelemelerde bulundu. Beraberindeki heyetle birlikte afetzede vatandaşlar ile tek tek ilgilenen Başkan Çerçioğlu, selin yaralarının en hızlı şekilde sarılması için Büyükşehir Belediyesi olarak ellerinden geleni yapacaklarını vurguladı.

Büyükşehir 4 ilçede yaraları sarıyor
Söke başta olmak üzere dört ayrı ilçeyi etkileyen sel ve dere taşkınlarının ardından Başkan Çerçioğlu’nun talimatıyla teyakkuza geçen ekipler, 24 ayrı noktada çalışmalarını 24 saat esasına göre devam ettiriyor. 4 ilçede 29 ağır iş makinesi, 17 kamyon ve 239 personel ile yol açma, onarım ve temizlik çalışması gerçekleştiren Aydın Büyükşehir Belediyesi, kritik müdahaleleriyle facianın büyümesinin de önüne geçti. Felaketin yaşandığı bölgelerde aynı zamanda itfaiye ekipleri tarafından eğitimli köpeklerin de yardımıyla arama kurtarma çalışması da gerçekleştiriliyor. (iha)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER