Nazilli Ayna Gazetesi

Aynı virajda 1 günde 3. kaza: 4 ölü, 3 yaralı

Aynı virajda 1 günde 3. kaza: 4 ölü, 3 yaralı
931
10 Eylül 2023 - 16:36

Denizli’nin Serinhisar ilçesinde kazaların sürekli meydana geldiği virajda bugün gerçekleşen 3. kazada 4 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi ağır yaralandı.
Kaza, Serinhisar ilçesine bağlı Pınarcık Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, düğüne gitmek için Denizli merkezden Burdur’un Gölhihsar ilçesine doğru yola çıkan H.G. idaresindeki 20 PS 492 plakalı otomobil, Denizli – Antalya kara yolunda sürücüsünün kontrolünden çıktı. Sık sık kazaların meydana geldiği Pınarcık Mahallesi Şükrü Tahmaz Sokaktaki virajı alamayan otomobil, yoldan çıkarak şarampolde bulunan çukura düştü. Kazayı gören vatandaşların ihbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve trafik ekibi sevk edildi. Sağlık ekibi, yaptığı incelemede Gülsüm Topçu, Nihal Güler, Mustafa Selim Topçu, Hatice Sera Topçu’nun hayatını kaybettiğini belirlerken, ağır yaralanan sürücü H.G, R.G. E.N.G. ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Şarampolde yer alan çukura düşen araç, çekici yardımıyla bulunduğu yerden kaldırıldı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

“Sürekli burada kazalar meydana geliyor”
Viraja evi yakın olduğu için kazalara sürekli şahit olduğunu dile getiren bir vatandaş, “Biz aşağı bölümde duruyorduk ve kaza sesini duyduk. Hemen yardım etmek için koşarak kaza yerine geldik. Burada ufak bir köprü bulunuyordu ve oradaki taşlardan kaynaklı kazalar oluyor. Öğle saatlerinde ise bir kaza daha oldu. Virajı alamayan bir araç bölgedeki duvara girdi. Kaza sonrası eve gidip yemek yedim. O esnada bu kaza meydana geldi. Sürekli burada kazalar meydana geliyor. Artık yetkililerden çözüm bekliyoruz” dedi.(İHA)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER