Nazilli Ayna Gazetesi

AYNA’DAN YANSIYANLAR

AYNA’DAN YANSIYANLAR
505
22 Şubat 2021 - 17:43
13 ŞEHİD VE KONGRELER

Yani artık ne denir, ne yazılır, ne söylenir bilemiyoruz. 13 şehidimiz var ve Ak Parti kongreleri tam gaz devam. Hem de Sayın Erdoğan diyor ki, bu salgın döneminde salonu lebalep dolduran Rizeliler. Millet bir tost büfesine oturup tost yiyemezken, Ak Parti çalgılı çengili ve bol kalabalıklı kongrelerine devam ediyor. Hadi onlara devam ediyor, bari şehitlerin olduğu gün yapmayın yahu, o gün olsun iptal edin o kongreyi nedir yani dünyanın sonu mu? Üstelik bir şehit annesine bağlanılıyor kadın ağlamaktan konuşamıyor vs. 13 canımız nasıl şehit oldu, neden oldu, kimin ihmali var gibi mevzulara girmek bile istemiyorum. O konuda çok konuşuldu, çok yazıldı. Ama şu günlerde özellikle iktidar partisinin tavırlarına dikkat etmesi gerekiyor, millet işsiz, millet evine ekmek götüremiyor ama Ak Parti vur patlasın çal oynasın kongre yapıyor yani bu kabul edilebilir bir şey değil. Salgın var diye küçük esnafın bile dükkan açamadığı bir ortamda hem de. Tüm bunların bir karşılığı olur elbet sandıkta, Ak Parti buna hazırlıklı olsun…

AYA GİDİYORUZ

Geçen haftaki bir diğer konu ise aya gitme mevzuu idi. İlk duyduğumda acaba ciddi bir haber mi yoksa zaytung falan mı diye baktım yok değil baya ciddi ciddi yazılmış bir haber. Bilemedim güleyim mi, ağlayayım mı. Yahu millet markete gidemiyor hangi uzay hangi ay Allah aşkına. Bizim ilk önceliğimiz ekonomi başka hiç bir şey değil. İşsizlik aldı başını gitti, bir yıldır çalışanlar da asgari ücretin yarısı kadar maaş alıyor. İşçi çıkarmak güya yasak ama 29. maddeyi kullanıp istediği gibi işçi çıkardı patronlar buna da çözüm yok. Ama parası olana salgın falan yok, yasak yok. Uludağ dolu, Antalya’daki bazı oteller dolu. Ne söylenir ki buna. Şunu söylemeden geçmeyeyim, Ak Parti bir daha ki dönem yok, bunu iyi bellesinler… Haftaya kadar hoş kalın, hoşça kalın.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER