Nazilli Ayna Gazetesi

AYDINLILARI “TREKKİNG AYDIN”ETKİNLİĞİNDE BULUŞTU

AYDINLILARI “TREKKİNG AYDIN”ETKİNLİĞİNDE BULUŞTU
510
05 Aralık 2023 - 10:32

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyet’in 100. yılı kapsamında düzenlediği “Trekking Aydın” etkinliğiyle vatandaşları buluşturmaya devam ediyor.
Aydınlı doğaseverler ve sporcular, Büyükşehir’in düzenlediği trekking etkinliğinde bir araya geldi. Aydın’ın tarihi zenginlikleri ve doğal güzellikleri arasında yapılacak olan doğa yürüyüşleri, Ocak ayının sonuna kadar devam edecek. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, tüm Aydınlıları doğa yürüyüşlerine katılarak Aydın’ın eşsiz güzelliklerini keşfetmeye davet etti.

Birbirinden güzel rotalar arasında devam eden yürüyüşler, bu kez Kuşadası’nda Davutlar – Kurşunlu Manastırı arasında yapıldı. Doğaseverler 8 kilometre uzunluğundaki parkuru birlikte yürüdü ve eşsiz manzaranın tadını çıkardı.

Ücretsiz olarak düzenlenen doğa yürüyüşleri, 17 Aralık Pazar günü Efeler’de Ambarcık Köyü – Tabakhane Deresi arasında, 31 Aralık Pazar günü Koçarlı’da Bağarcık Köyü – Stilyos Manastırı arasında, 14 Ocak Pazar günü Söke’de Göktepe Karadere Vadisi’nde, 28 Ocak Pazar günü Karacasu’da Yukarı Görle – Arapapıştı arasında devam edecek. (İHA)


HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER