Nazilli Ayna Gazetesi

Aydınlı genç Sahra gurur kaynağı oldu

Aydınlı genç Sahra gurur kaynağı oldu
436
21 Temmuz 2023 - 15:09

Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü’nden Eczacıbaşı Voleybol Spor Kulübü’ne transfer olan Sahra Can, U19 Milli Takımı’na da seçilirken, başarısıyla Aydınlıları gururlandırdı.

Her geçen gün şampiyonalardaki başarısıyla adından sıkça söz ettiren Aydın, yetiştirdiği başarılı sporcularıyla da dikkat çekmeye devam ediyor. Bu çerçevede Sultanlar Ligi ekiplerinden Eczacıbaşı Spor Kulübü’ne transfer olan Aydınlı başarılı voleybolcu Sahra Can, yükselen grafiği ile Aydınlıları gururlandırırken, şimdi de U19 Milli Takımı’na seçildi. Milli Takıma seçilen ve Avrupa Gençlik Olimpik Festivali’nde (EYOF) sahaya çıkmaya hazırlanan başarılı sporcu, Aydın’ın gururu oldu.

Konu ile ilgili Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada “Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübünden Eczacıbaşı Voleybol Spor Kulübüne transfer olan sporcumuz Sahra Can U19 Milli takımına seçilmiştir. Avrupa Gençlik Olimpik Festival’inde (EYOF) sahaya çıkacak olan sporcumuza ve Milli takımımıza başarılar diliyoruz” ifadeleri yer aldı. (iha)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER