Nazilli Ayna Gazetesi

Aydın’ın sağlık yatırımlarına Bakanlık incelemesi

Aydın’ın sağlık yatırımlarına Bakanlık incelemesi
274
14 Ağustos 2023 - 9:32

Aydın’a gelen Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürü Hüseyin İnceöz, il genelinde devam eden sağlık yatırımlarını yerinde inceledi.

Her geçen gün artan sağlık altyapısı ile sevk eden değil sevk alan bir il olma yolunda ilerleyen Aydın’da sağlık yatırımları da aralıksız devam ediyor. Bu çerçevede Aydın’a gelen Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürü Hüseyin İnceöz, il genelinde devam eden sağlık yatırımlarını yerinde inceledi. Aydın İl Sağlık Müdürü Dr. Eser Şenkul ve beraberindeki heyet ile birlikte Şehir Hastanesi başta olmak üzere yatırımları yerlerinde inceleyen Genel Müdür İnceöz, yetkililerden bilgi aldı.

Konu ile ilgili Aydın İl Sağlık Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada “Bakanlığımız Sağlık Yatırımları Genel Müdürümüz Hüseyin İnceöz, Kamu Hastaneleri Genel Müdür Yardımcımız Uzm. Dr. İlkay Güler, Yönetim Hizmetleri Genel Müdür Yardımcımız Adem Tuncer, ilimizde yapımı devam eden sağlık yatırımlarını yerinde incelediler. İl Sağlık Müdürümüz Dr. Eser Şenkul tarafından ilimizde yapımı devam bin 400 yatak kapasiteli Aydın Şehir Hastanesi ve proje aşamasındaki sağlık yatırımlarıyla ilgili bir sunum gerçekleştirildi. Sunum sonrasında genel değerlendirmelerde bulunularak yapılacak planlamalar masaya yatırıldı. Aydın Şehir Hastanesi’nde tamamlanan ve yürütülen çalışmalarla ilgili incelemelerde bulunan Genel Müdürümüz, Genel Müdür Yardımcılarımız, İl Sağlık Müdürümüz ve yüklenici firma yetkilileri ile toplantı düzenledi. Şehir Hastanesi’nde düzenlenen toplantıda yüklenici firma yetkilileri tarafından teknik konular ve yürütülen çalışmalarla ilgili gelinen son durum hakkında bilgiler aktarılarak bundan sonraki süreçte yapılacak çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulunuldu” ifadeleri yer aldı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER