Nazilli Ayna Gazetesi

AYDIN’DA ZİRAİ KAYNAKLI KİRLİLİK ELE ALINDI

AYDIN’DA ZİRAİ KAYNAKLI KİRLİLİK ELE ALINDI
246
02 Ekim 2023 - 9:35

Aydın Tarım ve Orman Müdürlüğü bünyesinde zirai kaynaklı kirlilik kontrolü komisyonu toplantısı gerçekleştirildi.
Aydın İl Su Yönetimi Koordinasyon Kurulu’nun oluşturduğu, “Zirai Kaynaklı Kirlilik Kontrolü Komisyonu toplantısı Aydın Tarım ve Orman İl Müdürü Yardımcısı Yılmaz Bozkır Başkanlığında, Şube Müdürü Mehmet Çakmak ile DSİ 21. Bölge Müdürlüğü, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü, Aydın Ticaret Odası, Söke Ovası Sulama Birliği temsilci üyeleri ve ilgili teknik personellerin katılımıyla gerçekleştirildi.
Toplantıda komisyonun Mart ayında almış olduğu kararlar çerçevesinde İl Müdürlüğü tarafından yürütülen faaliyetler ile paydaşlarla birlikte yürütülen ”Bitki Koruma ve Besleme Ürünlerinin Ambalaj Atıklarının Toplanması ve Bertarafı”, “İyi Tarım Uygulamalarının Yaygınlaştırılması ve Kontrolü” ve “Doğadan Modaya Organik Pamuk” Projesi çalışmaları hakkında bilgi verilerek 2023 yılı gerçekleşme durumları hakkında sunum yapıldı.
Komisyon Üyeleri tarafından çalışmalar hakkında değerlendirmeler yapılarak Etkin Su Kullanımı ve İyi Tarım Uygulamaları konularında kararlar alındı.
Zirai Kaynaklı Kirlilik Kontrolü Komisyonunun toplantı katılım bilgileri ve alınan kararlar İl Su Yönetimi Koordinasyon Kuruluna sunulacak.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER