Nazilli Ayna Gazetesi

AYDIN’DA TERÖR OPERASYONU: 3 GÖZALTI

AYDIN’DA TERÖR OPERASYONU: 3 GÖZALTI
265
24 Ekim 2023 - 12:08

Aydın İl Jandarma Komutanlığı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlıklarının koordineli çalışmaları çerçevesinde DEAŞ, PKK/KCK, PYD/YPG ile TKP-ML silahlı terör örgütlerine fon sağlayan ve propagandasını yapan 3 şüpheli şahıs yapılan operasyonla yakalanarak gözaltına alındı.
Aydın İl Jandarma Komutanlığı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından terör örgütlerine yönelik gerçekleştirilen çalışmalar aralıksız sürüyor. Edinilen bilgiye göre, İlçe Jandarma Komutanlıkları ile yürütülen koordineli çalışmalar çerçevesinde; Kuşadası ilçesinde DEAŞ silahlı terör örgütüne fon sağlayan ve toplayan 1 şüpheli şahıs kıskıvrak yakalanırken yapılan üst aramasında 1 adet cep telefonu, 1 adet sim kart, 1 adet de hafıza kartı ele geçirildi. Öte yandan, Efeler ilçesinde PKK/KCK ve PYD/YPG, Didim ilçesinde de TKP-ML silahlı terör örgütlerinin propagandasını yaptığı tespit edilen 2 şüpheli de de jandarma ekipleri tarafından yakalandı. Yakalanan 3 şüpheli gözaltına alındı.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER