Nazilli Ayna Gazetesi

AYDIN’DA SİYASETİNİN RENKLİ SİMASI KAPLI, ‘PES’ ETMEDİ

AYDIN’DA SİYASETİNİN RENKLİ SİMASI KAPLI, ‘PES’ ETMEDİ
340
09 Mart 2024 - 15:02

Aydın’da siyasetin renkli siması Nail Kaplı, yaklaşık 30 yıllık siyasi mücadelesine pes etmeden yalnız başına devam ediyor. İlginç fikir ve projelerinin yanında sempatik tavırları ile eski model bir kamyoneti giydiren Nail Kaplı Anavatan Partisi’nin Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak çalışmalarına devam ediyor.
Her seçimde aday olan ve bir zamanlar ‘Aydın’ın üzerine örtmek’ gibi ilginç projeleri ile gündeme gelen Nail Kaplı, siyasetten hiçbir beklentisinin olmadığını tek amacının şehre hizmet etmek olduğunu söyledi. Kamyoneti ile sokak sokak köy köy dolaşıp kendi propagandasını yapmaya çalışan Nail Kaplı, 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal ile yan yana fotoğrafı ile giydirilmiş seçim kamyoneti ile çalışmalarını sürdürürken çarşı pazarda da broşürlerini bizzat kendisi dağıtıyor.
Anavatan Partisi ile de uzun bir geçmişe sahip olan Nail Kaplı, Merhum Turgut Özal’ı çok sevdiğini belirterek, “Bu bir hizmet yarışıdır. Bundan dolayı aday oldum. Ben Türkiye’yi geziyorum. Trafik sorununu görüyorum. El yıkayacak çeşme, pazar yerlerinde tuvaletler yok. Çok sıkıntılar var. Aslında benim Aydın’ım cennet. Ancak bazı teknik konulardan noksanlık çekmekte. Otopark sıkıntısı var. Seçilirsem Adanan Menderes Bulvarı’na Adnan Menderes’in heykelini dikeceğim” dedi. (iha)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER