Nazilli Ayna Gazetesi

AYDIN’DA SAĞANAK YAĞIŞ VATANDAŞLARI SERİNLETTİ

AYDIN’DA SAĞANAK YAĞIŞ VATANDAŞLARI SERİNLETTİ
292
27 Eylül 2023 - 17:55

Aydın’da uzun zamandır etkili olan sıcaklar ve yüksek nem oranı vatandaşları bunaltırken, akşamüzeri aniden başlayan yağmur, hem serinletti hem yüzleri güldürdü.

Türkiye’nin en sıcak illerinden Aydın’da uzun zamandır etkili olan yüksek sıcaklık ve nem vatandaşları bunaltırken, akşamüzeri etkili olan yağmur vatandaşları serinletti. Yaklaşık yarım saat süren sağanak yağmurda vatandaşlar saklanacak yer ararken kimi vatandaşlar da yağmurdan şemsiyeleri ile korunmaya çalıştı. Bir anda bastıran sağanak yağış, vatandaşları hazırlıksız yakalarken, bazı vatandaşlar kapalı tentelerin altında yağmurun dinmesini bekledi. Yağışların önümüzdeki günlerde etkisini arttırarak devam edeceğini belirtildi. (iha)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER