Nazilli Ayna Gazetesi

AYDIN’DA ORMAN YANGINLARINA KARŞI ÖNLEMLER KONUŞULDU

AYDIN’DA ORMAN YANGINLARINA KARŞI ÖNLEMLER KONUŞULDU
260
08 Nisan 2024 - 12:17

Aydın’da orman yangınları ile mücadelede yapılacak olan çalışmalar ile ilgili düzenlenen toplantıda yangınlara karşı önlemler ele alındı.
Aydın’da yaz sıcaklarının başlamasına sayılı günler kala, ormanların yangınlara karşı korunması için çalışmalara hız verildi. Bir yandan yangınlara karşı verilen eğitimlere ağırlık verilirken, yaz sezonunda orman yangınlarının minimum düzeyde tutulması ve hızlı müdahale ile yangınların önüne geçilmesi için alınacak tedbirler düzenlenen toplantıda görüşüldü.
Aydın İli Orman Yangınlarıyla Mücadele Komisyonu 2024 yılı toplantısı Vali Yardımcısı Bilgehan Bayar başkanlığında yapıldı. Aydın Orman İşletme Müdürlüğünde yapılan toplantıya tüm kurum amirleri katıldı. Bölge Müdür Yardımcısı Özgür Cılız orman yangınlarıyla mücadelede yapılan çalışmalarla ilgili sunum yaptı. (iha)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER