Nazilli Ayna Gazetesi

AYDIN’DA NARKOTİK EKİPLERİ UYUŞTURUCUYA GEÇİT VERMİYOR

AYDIN’DA NARKOTİK EKİPLERİ UYUŞTURUCUYA GEÇİT VERMİYOR
223
14 Ekim 2023 - 11:44

Aydın’ın İncirliova ilçesine narkotik ekipleri tarafından takibe alınan 3 şüpheli düzenlenen operasyonla kıskıvrak yakalanırken, şüphelilerin üstlerine ve evlerinde yapılan aramalarda 13 parça halinde toplam 1 kilo 73 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, uyuşturucu madde ticareti ve kullanımını önlemeye yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Edinilen bilgiye göre, narkotik ekipleri Acarlar Mahallesi’ndeki E.S. (39), N.S. (35) ve S.S. (61) isimli 3 şüpheliyi takibe aldı. Bir süre takip ettikleri şüphelileri düzenledikleri operasyon ile yakalayan ekipler, şahısların üzerlerinde ve evlerinde arama yaptı. Yapılan aramalarda 13 parça halinde toplam 1 kilo 73 gram esrar maddesi ele geçirildi. Narkotik ekipleri tarafından gözaltına alınan şüpheliler emniyete götürüldü.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER