Nazilli Ayna Gazetesi

Aydın’da jandarma ekipleri uyuşturucuya geçit vermedi: 1 tutuklama

Aydın’da jandarma ekipleri uyuşturucuya geçit vermedi: 1 tutuklama
202
04 Eylül 2023 - 16:02

 Aydın İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ve Kuyucak İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince düzenlenen operasyonda bir şahsın evinde yapılan aramalarda 2 kilo 100 gram skunk, 82 kök skunk bitkisi, 500 gram skunk tohumu ele geçirilirken, gözaltına alınan şüpheli sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Aydın İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ve Kuyucak İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri uyuşturucu madde kullanımı ve ticaretinin önlenmesine yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Edinilen bilgiye göre, uyuşturucu madde imal ve ticaretini yapan şahsa yönelik gerçekleştirilen operasyonda Buharkent ilçesinde M.Ç. isimli şüpheli şahsın ikametinde ve eklentilerinde narkotik madde arama köpeği eşliğinde yapılan aramada; 2 kilo 100 gram skunk, 82 kök skunk bitkisi, 500 gram skunk tohumu ele geçirildi. Jandarma ekipleri tarafından kıskıvrak yakalanarak gözaltına alınan şüpheli, gerekli işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.(İHA)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER