Nazilli Ayna Gazetesi

AYDIN’DA İL KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI YAPILDI

AYDIN’DA İL KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI YAPILDI
143
10 Ekim 2023 - 13:21

Aydın Valiliği İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Aydın Valisi Yakup Canbolat başkanlığında, Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.
Aydın genelinde planlanan ve devam eden projelerin ele alındığı toplantıda, 2023 yılı içerisinde gerçekleştirilen yatırımlar değerlendirildi.
Yatırımların gerçekleşmesi konusunda çalışma gösteren tüm kurumlara teşekkür eden Vali Canbolat, hedefe ulaşmak için birlik ve beraberlik içinde çalışılacağına dikkat çekerek, Aydın’ın gelişmesi ve kalkınmasında çaba gösteren, çalışan tüm kişi ve kuruluşlara teşekkür etti.
Toplantı, kurum temsilcilerinin kurumlarıyla ilgili yatırımlarda gelinen son noktaya ilişkin sunumlarının ardından sona erdi. (İHA)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER