Nazilli Ayna Gazetesi

Ali Çetinkaya’dan yeni projeler, yeni destekler!

Ali Çetinkaya’dan yeni projeler, yeni destekler!
178
25 Mart 2024 - 10:06

Memleket Partisi Nazilli Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Ali Çetinkaya, S.S. 65 No’lu Nazilli Şehiriçi Karayolu Yolcu Taşıma Kooperatifi’ni ziyaret etti. İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ve Belediye Meclis Üyesi Adaylarının da eşlik ettiği Çetinkaya’yı, Kooperatif Başkanı Süleyman Demirtaş karşıladı.
Başkan Demirtaş ile tokalaşarak ayaküstü hasbihal eden Çetinkaya, moladaki şoförlere kısa bir konuşma yaptı. Geri sayımın sürdüğü 31 Mart Mahalli İdareler Seçimine yönelik ekibiyle birlikte yürüttüğü çalışmalardan bahseden Çetinkaya, projelerinden de örnekler verdi.
Şehrin gelişimi için istihdam sağlayacak yeni yatırımlara ihtiyaç olduğunun altını çizen Çetinkaya, geçtiğimiz günlerde Zorlu, Jantsa, Kestat ve İlka Şekerleme’den yatırım görüşmeleri için randevu talep ettiğini dile getirdi.

O TREN KAÇTI!
Umurlu OSB’de yer alan Jantsa’nın yöneticilerinden Ercan Çerçioğlu ile telefonda görüştüklerini ifade eden Çetinkaya, şunları söyledi: “Dedim ki, fabrikayı Söke – Ortaklara taşıyorsun, 1 Nisan’da belediye başkanı olduğumda size yer tahsisi sağlayacağım, fabrikayı Nazilli’ye taşıyacaksın. Bana ne dedi: ‘O tren kaçtı Aliciğim!’ Neden diye sorduğumda ise, ‘Biz Nazilli çocuğuyuz, zamanında Jantsa’yı Nazilli’ye kuracaktım, dönemin belediye başkanı (Esat Ergüler) yer tahsisinde bulunmadı.’ Şimdi de çıkmışlar aday olmuşlar.”

MİLLET BUNLAR YÜZÜNDEN KANSER OLDU!
Büyükşehir yasası çıkmadan önce Nazilli Belediyesi’ne ait olan ve yenilenmeyen altyapı dolayısıyla bugün Nazillililerin asbestli borulardan su içtiğini belirten Çetinkaya, yönetime talip olmuş iki adaya şu soruları yöneltti: “O gün imkanınız vardı niye yenilemediniz? Mevcut altyapı Enver Yetkiner zamanında yapılmış, 1970’li yıllarda… O günden bugüne niye yenilemedi, 13 yıl bu memlekette belediye başkanlığı yapmış bu aday. Vatandaşın hiç değeri yok mu? Gelelim diğer adaya… Meclis üyesi adayları listemi günahıyla sevabıyla ben yaptım. O da çıktı dedi ki, meclis listemi ben yapmadım, hatta listede tanımadığım isimler var. Şimdi soruyorum; şu listeyi hazırlayamayan adam, bu memleketi nasıl yönetecek?”

O FABRİKALARI BURAYA GETİRECEĞİM!
Geçtiğimiz 2019 seçimlerinde sandıkların açılmasıyla yeni seçim dönemi çalışmalarının kendisi için başladığını kaydeden Çetinkaya, 5 yıldır sahada olduğunu ve son 7 aydır da belediye başkan adayı olarak sahada olduğunu söyledi. Bu yüzden de Nazilli’nin genelindeki sorunları en iyi bilen kişi olduğunu vurgulayarak, bu şehre yeni yatırımlar kazandıracağını, tarımsal sanayileşme ile kooperatifçiliğin önünü açarak köylünün kazanacağını, dolayısıyla da bu şehrin kalkınacağını ifade etti.

ORTAK AKIL PLATFORMU KURULACAK!
Ulaşım sektörü açısından bakıldığında büyükşehir yasasının yürürlükte olduğu müddetçe, kendilerinden 20 gömlek üstün bir insan da getirilse hiçbir şeyin değişmeyeceğini ifade eden Başkan Demirtaş, seçilmesi halinde Çetinkaya’nın Nazilli’ye neler katacağını sordu. Demirtaş, sorusuna; “Toplu taşıma alışkanlığı yerine hava atma alışkanlığı olan bir toplumuz, bu yüzden de toplumumuzu nasıl toplu taşımaya yönlendiririz, neler yapacaksınız?” şeklinde ilavede bulundu.
Siyasetin ekip işi olduğunu vurgulayan Çetinkaya, Nazilli’yi hep birlikte yöneteceklerini ifade ederek, 30 kişiden oluşacak bir Ortak Akıl Platformu kuracaklarının altını çizdi. Çetinkaya, tüm sorunların çözümünün bu platformda olacağını belirterek, “Gelin 31 Mart’ta gerekeni yapın!” dedi. Demirtaş’ın; “Nazilli’ye klimalı, konforlu 2024 model araçlarla hizmet vermek istiyoruz, güzel şeyler yapabilirsek ne mutlu bize…” söylemine ise Çetinkaya, “Sen Nazilli için, Nazillililer için güzel bir şeye destek istiyorsun, söz veriyorum.” karşılığını verdi.
Kooperatif lokali karşısında bulunan belediyeye ait araziye benzinlik yapabileceklerini, sadece şehiriçi minibüslerin değil, çiftçilerimizin de buradan faydalanabileceğini söyleyen Çetinkaya, “Geliş fiyatına benzin, mazot verelim. Burada 12 tane ova köy var, oradaki çiftçilerimiz de faydalansın.” dedi.

EĞREK’İN MİNİBÜS SORUNUNU DA ÇÖZDÜ!
Kendisine gelen Eğrek Mahallesi ile ilgili toplu taşıma sorununu Başkan Demirtaş’a ileten Çetinkaya, neden buraya giremediklerini sordu. Demirtaş’ın; karayollarının ışık çalışması, belediyenin de yolu yapması halinde minibüslerin mahalleye gireceğini söylemesi üzerine, Çetinkaya, “1 Nisan’da belediye başkanı oluyoruz, yazın da bu yolu yapıyor ve Eğrek Mahallemize minibüslerimizi getiriyoruz.” diyerek Eğrek’e müjdeyi verdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER