Nazilli Ayna Gazetesi

Ali Çetinkaya’dan MESAJ VAR!

Ali Çetinkaya’dan MESAJ VAR!
144
26 Mart 2024 - 18:23

Nazilli’de belediye başkan adaylığı yarışında öne çıkan isimlerden olan Memleket Partili İnşaat Mühendisi Ali Çetinkaya, hemşehrilerine önemli mesajlar verdi. İsminin açıklandığı günden bugüne mahalleleri, köyleri adım adım gezen Çetinkaya; pazarda, kahvehanede, cemiyet toplantılarında bir araya geldiği vatandaşların kendisine gösterdiği yoğun ilgiden büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. Çetinkaya, Nazilli’ye hizmet için kendisine verilecek bu sorumluluğu layıkıyla taşımaya hazır olduğunu söyledi.

CİDDİ BİR FARKLA KAZANACAĞIM!
Sahanın kendisine çok şeyler anlattığını ve bu yüzden de Nazilli’de seçimleri ciddi bir farkla alacağına inandığını söyleyen Çetinkaya, “Vatandaşın teveccühü bize açıkça bunu gösteriyor. Ekip arkadaşlarımla birlikte gittiğim her yerde insanların yeni bir umut, yeni bir vizyon aradıklarını görüyorum. Genç, dürüst, liyakatlı, eğitimli, vizyon sahibi yöneticiler istediklerine şahit oluyorum. Bu yüzden de ismimin açıklandığı günden bugüne ziyaret ettiğim köylerde ve mahallelerde ulaştığımız vatandaşlarımızdan hep olumlu dönüşler aldım. Yani mesaj çok açık ve net… Dolayısıyla da 31 Mart’ta Nazilli Belediye Başkanlığı seçimlerinde Memleket Partisi olarak destan yazacağımıza tüm yüreğimle inanıyorum.” ifadelerini kullandı.

NAZİLLİ, DÜRÜST VE LİYAKATLI YÖNETİCİ İSTİYOR!
Ali Çetinkaya, Nazillili vatandaşların kendisini; Atatürkçü, genç, enerjik, samimi, güler yüzlü, tevazu sahibi, vizyoner, dürüst, halkçı, çevreci, siyasi geçmişi tertemiz, doğduğu topraklara hizmet aşkıyla yola çıkmış birisi olarak tanıdığını ve ilçedeki siyaset anlayışını değiştiren kişi olarak gördüğünü söyledi. Çetinkaya, şu ifadeleri kullandı: “Dokunduğumuz, ulaştığımız hemşehrilerimizden bunları duymak inanın ki bizleri mutlu ediyor. Ve ben de diyorum ki; bu sürecin sonunda kazanan Nazilli olacak, Nazillililer olacak. Hiç kimsenin şüphesi olmasın; Nazilli’de seçimleri ciddi bir farkla kazanıp, doğup büyüdüğüm bu topraklar için gençliğimin enerjisi ile gece gündüz demeden ekip arkadaşlarımla birlikte çalışacağız. ‘El Birliğiyle, Akıl Birliğiyle, Gönül Birliğiyle’ kazanacağımız Nazillimizi, ‘Üreten, Değer Katan, Yaşayan ve Yaşatan Belediyecilik’ ile tanıştıracağız.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER