Nazilli Ayna Gazetesi

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRLÜĞÜ’NE KÖMÜRCÜOĞLU ATANDI

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRLÜĞÜ’NE KÖMÜRCÜOĞLU ATANDI
212
16 Kasım 2023 - 13:57

Aydın Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ömer Turan’ın, İstanbul’a atanmasının ardından boşalan göreve Kırşehir Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdullah Kömürcüoğlu atandı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı koordinesinde gerçekleştirilen sosyal ve ekonomik destekler ülke genelinde olduğu gibi Aydın’da da birçok ihtiyaç sahibi vatandaşa umut oluyor. Bu çerçevede il genelinde yürüttüğü çalışmalarla dikkatleri üzerine çeken Aydın Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ömer Turan’ın İstanbul Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü görevine atanmasının ardından boş kalan müdürlük koltuğunun yeni ismi belli oldu. Bakanlık onayı ile Aydın Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne Kırşehir Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdullah Kömürcüoğlu atandı. (iha)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER