Nazilli Ayna Gazetesi

Adliye çalışanı genç kadın gözyaşları içinde uğurlandı

Adliye çalışanı genç kadın gözyaşları içinde uğurlandı
302
18 Ağustos 2023 - 18:18

Aydın’ın Nazilli ilçesinde dün akşam saatlerinde yaşanan trafik kazasında hayatını kaybeden adliye çalışanı Duygu Bayhan, sevenlerinin gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı.


Kaza, akşam saatlerinde Nazilli-Denizli Karayolu üzeri Beşeylül Kavşağı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Nazilli’den Denizli istikametine seyir halinde olan 34 NF 0224 plakalı çekici, 09 ACN 719 plakalı motosiklete çarptı. Kazada motosiklette bulunan anne Duygu Bayhan (31) ile çocuğu K.E.B. yaralandı. İhbar üzerine kısa sürede olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan anne ve çocuğu tedavi altına alındı. Nazilli Cumhuriyet Başsavcılığı Uzlaştırma Bürosu’nda memur olarak çalıştığı öğrenilen Duygu Bayhan, doktorların tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti.

“Arkadaşları gözyaşları içerisinde uğurladı”
Nazilli Cumhuriyet Başsavcılığı Uzlaştırma Bürosu’nda 7 yıldır memur olarak çalışan ve trafik kazasında hayatını kaybeden Bayhan için, Nazilli Adalet Sarayı’nda tören düzenlendi. Törene katılanlardan helallik alınmasının ardından genç kadının cenazesi Arslanlı Mahallesi Merkez Camii’nde ikindi namazı sonrası kılınacak olan cenaze namazının ardından Aile Mezarlığı’nda toprağa verilmek üzere adliyeden uğurlandı. Törene adliye çalışanları, mesai arkadaşları, genç kadının ailesi ve vatandaşlar katıldı.
Ayrıca genç kadının ölümü ile büyük üzüntü yaşayan mesai arkadaşları, çalıştığı büronun kapısına çiçek bıraktı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER