Nazilli Ayna Gazetesi

KURTULUŞSPOR PLAY-OFF BİLETİNİ KAPTI

KURTULUŞSPOR PLAY-OFF BİLETİNİ KAPTI
777
08 Mart 2023 - 18:11

Aydın 1. Amatör 1. Grupta yer alan Kurtuluşspor, ligde ikinci maçı için Bozdoğan Madran Belediyespor ile karşı karşıya geldi.

Yoğun ilgi olan maça iki takımın taraftarları takımlarını yalnız bırakmadı. Maçın ilk yarısı durgun geçti. Bozdoğan Madran’ın bir atağı top çizgiden çıktı. Karşılıklı ataklardan iki takımda sonuç alamayınca ilk yarı 0-0 bitti.

Kurtuluşspor maçın ikinci yarısına etkili başladı. İkinci yarının henüz başında golü bularak Kurtuluşspor 1-0 öne geçti. Golden sonra Bozdoğan Madran, Kurtuluşspor kalesine baskısını daha da arttırdı. Kurtuluşspor uzun top ve kontra ataklar ile etkili olmaya çalıştı fakat iki takımda ataklardan faydalanamadı.

Maçın son anları oldukça gergin geçti. Yerde kalan Kurtuluşspor oyuncusuna yerden kalkması için müdahale edilince iki takım oyuncuları arasında tartışma çıktı. Gergin olaylardan sonra maçta kırmızı kartlar havada uçuştu.

Maçın ilerleyen bölümlerinde başka gol olmayınca Kurtuluşspor maçı 1-0 kazandı. Büyük sevinç yaşayan taraftarlar ve oyuncular galibiyeti doyasıya kutladı. Bu sonuçla Kurtuluşspor ligi ikinci bitirerek, Süper Amatör Lig için play-off biletini kaptı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

POPÜLER FOTO GALERİLER