Nazilli Ayna Gazetesi

NAMDER’DEN NAZİLLİ BELEDİYESPOR’A DESTEK

NAMDER’DEN NAZİLLİ BELEDİYESPOR’A DESTEK
405
21 Ocak 2023 - 16:31

Nazilli Müteahhitler Derneği’nden Batman Petrolspor maçı öncesi Eşin Group Nazilli Belediyespor’a maddi destek verildi.

NAMDER Başkanı Remzi Erdemci ve yönetim kurulu üyeleri kulübümüzde Başkanımız Ünal Önal ve yöneticilerimizi ziyaret ederek maddi ve manevi desteklerini sundular. Aydın’ın profesyonel liglerdeki en güçlü takımı Nazilli Belediyespor’a ilçede yaşayan ve iş yapan insanlar olarak destek vermek istediklerini söyleyen Remzi Erdemci: “Geçtiğimiz süreçte bağzı yanlış anlaşılmalar nedeniyle biraz geç kalmış olabiliriz ancak başka Nazilli yok. Başka Nazilli Belediyespor yok. El birliği ile elimizden geleni yapacağız” dedi.

 NAMDER Başkanı Remzi Erdemci ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Eşin Group Nazilli Belediyespor yönetim Kurulu Başkanımız Ünal Önal ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek: “Yönetim kurulumuz ve kulübümüz adına bu güzel destek için teşekkür ederiz. Hepimiz Nazilli için mücadele eden insanlarız birlikten kuvvet doğar ve dahada her anlamda güçlü oluruz. Bugün yanımızda olan herkese teşekkür ederim” diye konuştu.

ELİT İNŞAAT’TAN MORAL

Ayrıca ziyarette Elit İnşaat Firma Sahibi olan Dernek Başkanı Remzi Erdemci futbolcularımıza maç öncesi moral amaçlı maddi destek de verdi. Kendisine ve Dernek yönetimine çok teşekkür ediyoruz.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

POPÜLER FOTO GALERİLER