Nazilli Ayna Gazetesi

ARSLANLI ŞAMPİYONLUĞA KİLİTLENDİ.

ARSLANLI ŞAMPİYONLUĞA KİLİTLENDİ.
408
21 Ocak 2023 - 12:47

TEK HEDEF GALİBİYET!..

Aydın 1. Amatör 1. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Esnafgücü Arslanlıspor Pazar günü kader maçına çıkacak. Sahasında Kurtuluşspor’u ağırlayacak olan yeşil beyazlılar berabere kalması halinde bile ligin bitimine 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan edecek.
Bu kritik karşılaşma öncesi İsabeyli Sahasında dün gerçekleştirilen antrenmana yönetim kurulu üyeleri ile taraftarlar gelerek futbolculara tatlı ikramında bulundu.

MORALLER YERİNDE

Kulüp başkanlarından Hakan Tekeoğlu takımda moral ve motivasyonun üst düzeyde olduğunu dile getirerek futbolculara olan inançlarının tam olduğunu söyledi.

Hakan Tekeoğlu yaptığı açıklamada “Pınarbaşıspor galibiyeti sonrası Murat Akkaş hocamız, hafta başından beri yoğun bir antreman programıyla takımımızı bu maça hazırlıyor. Bizde bu maçın öneminin ne denli olduğunun farkındayız. Bu nedenle birçok sıkıntımızı şu birkaç haftalık süreç içerisinde çözüme kavuşturarak takımımızın da kafasının rahat olmasını sağlamaya çalıştık. Bu maç çok farklı olacak. Orayı tıklım tıklım doldurarak 90 dakika coşkuyla Sümer’i inleteceğiz. Tüm hazırlıklarımızı yaptık. Üzerimize düşen görevi tamamlayayarak sözü sahadaki futbolcu kardeşlerimize bıraktık. Onlarda yeterli tecrübe ve kaliteye sahip bir ekip. Arslanlı camiası olarak futbolculara güvenimiz tamdır. Başarılar diliyoruz” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

POPÜLER FOTO GALERİLER