Nazilli Ayna Gazetesi

ESNAFGÜCÜARSLANLISPOR LİDERLİĞİ GERİ ALDI

ESNAFGÜCÜARSLANLISPOR LİDERLİĞİ GERİ ALDI
1.236
12 Mart 2022 - 17:04
Birinci Amatör Küme 2. Grup 12. Hafta mücadelesinde Esnafgücü Arslanlıspor evinde ağırladığı Pamukspor’u 3-0 mağlup etti ve zirveyi paylaştığı rakibi Bozdoğan Madran Belediyespor’un puan kaybetmesiyle 2 hafta sonra liderliği geri aldı.

Birinci Amatör Küme 2. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Esnafgücü Arslanlıspor evinde Pamukspor’la karşılaştı. İki Yeşil-Beyazlı takımın karşı karşıya geldiği mücadelesinde gülen taraf Arslanlı ekibi oldu. Arslanlıspor devre arası Kuşadası 1922 Spor’dan transfer ettiği Samet Yazıcı, Mehmet Aslan ve Erhan Yaşa golleriyle müsabakadan 3-0’lık galibiyetle ayrıldı. Liderlik mücadelesi veren bir diğer rakibi Bozdoğan Madran Belediyespor’un deplasmanda Pınarbaşıspor’la 2-2 berabere kalmasıyla 2 hafta önce averajla kaptırdığı liderliği 2 puan farkla geri aldı. Ligin bitimine 2 hafta kala büyük avantaj sağlayan Esnafgücü Arslanlıspor haftaya deplasmanda Yıldızgücüspor ile karşı karşıya gelecek.

(Abdülkadir GÖKÇE)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER