Nazilli Ayna Gazetesi

82 MAHALLEDE EŞ ZAMANLI ÇALIŞMA BAŞLATILDI

82 MAHALLEDE EŞ ZAMANLI ÇALIŞMA BAŞLATILDI
240
25 Mart 2023 - 10:42

Nazilli Belediyesi Park ve Bahçeler ile Mezarlıklar Müdürlüğü, Ramazan Bayramı öncesi 82 mahallede eş zamanlı çalışma başlattı.

Çalışmalar kapsamında kentin tüm noktalarında park, yeşil alan ve mezarlıklar bakıma alınarak; detaylı temizlik, budama ve ot biçme faaliyetleri yürütüldü.

Şehir merkezi başta olmak üzere kentin en ücra noktalarına kadar titizlikle çalışan ekipler, yeşil alan ve çocuk oyun parklarının yanı sıra mezarlıklarda da bakım ve temizlik çalışmalarına başladı.

Saha ekiplerinin koordineli çalışmaları ve incelemelerinin ardından hazırlanan program çerçevesinde faaliyetlerin genişletilerek devam edeceğini belirten Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan; “Nazillimizde bayram hazırlıklarımızı bu yıl daha erken başlattık. Havaların da ısınması ile birlikte vatandaşlarımız dışarıda daha fazla vakit geçiriyor. Bizler de daha konforlu ve daha hijyenik şartlar sağlamak için 7 gün 24 saat saha çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yeşil alanların yanı sıra tüm mezarlıklarımızda da hummalı bir çalışma yürütülüyor. Tüm ekip arkadaşlarımıza özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

POPÜLER FOTO GALERİLER

This will close in 20 seconds