Nazilli Ayna Gazetesi

Tarım Fuarında Lezzet Yarışması

Tarım Fuarında Lezzet Yarışması
291
19 Aralık 2022 - 13:32

Nazilli Tarım Hayvancılık ve Gıda fuarı farklı etkinlikler ile devam ediyor. Renkli görüntülerin yer aldığı fuarda kestane ve incirden gelen lezzet yarışması gerçekleştirildi. 10 bayan yarışmacının katıldığı lezzet yarışmasının jürileri fuara katılan misafirler arasından seçildi.  Kestane, incir ve cevizi bir araya getirerek yarışmacılar tarafından yapılan tatlılar görsel ve tat olarak büyük beğeni toplarken, Yarışmacıların heyecanına AK parti Aydın Milletvekili Rıza Posacı, Nazilli Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy,  Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Yüzbaşı Caner Özkul İlçe Emniyet Müdürü Şafak Yıldırım, Ziraat Odası Başkanı Necdet İzgü, AK Parti Nazilli İlçe Başkanı Mustafa Abak ve yönetim kurulu üyeleri ile misafirler katılarak ortak oldu.

Yarışmacilar tarafından tamamen doğal organik ürünlerle yapılmış el emeği tatlıların her biri ayrı ayrı beğenilirken jüri tarafından oylanma sonucu belirlenen 3 yarışmacıya ödülleri kaymakam Sedat sırrı Arısoy, AK Parti Aydın milletvekili Rıza Posacı ve Başkan Kürşat Engin Özcan tarafından verildi.

Jüriler tarafından derecelendirilen tatların sahipleri birbirlerine çok yakın oylar aldı.

Başkan Özcan, tüm yarışmacılara hünerlerini gösterdikleri bu yarışmaya katılım sağlayarak renk katmış olmasından dolayı teşekkür etti.

Kestane ve incirden gelen lezzet yarışmasının jürileri tarafından belirlenen ilk üç isimin birincisi Ümmü Mercan, ikincisi Nurcan Karakaş ve üçüncüsü de Esma Ulu oldu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER