Nazilli Ayna Gazetesi

Sözleşmeli Memura Kadro Müjdesi

Sözleşmeli Memura Kadro Müjdesi
519
11 Kasım 2022 - 13:29

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, sözleşmeli personellerin çalışma şartlarını değiştirmeyi düşündüklerini belirterek, “Çalışmayı tamamladık” ifadelerini kullandı.

Sözleşmeli personellerin çalışma şartlarını değiştirmeyi düşündüklerini açıklayan Bakan Bilgin, “Çalışmayı tamamladık. Önümüzdeki hafta ya da bu ay içinde paylaşacağız.”dedi.

Geçtiğimiz günlerde yapılan Kabine Toplantısı’nın ardından sözleşmeli personele kadro verilmesi ile ilgili kamu kuruluşları ile görüşmelerin devam ettiğini dile getiren Bakan Bilgin, “Görüştüğümüz bir iki konu daha var. Bazı kamu kuruluşlarının talepleri var. Onları ele alıp, onların durumunu inceliyoruz. Sözleşmeliler kapsamında biliyorsunuz, 500 bin civarında kişi yer almaktadır.” demişti.

Bakan Bilgin, yaptığı açıklamada çalışmanın sadece 4B’lileri kapsayacağını söyledi. Buna göre 4A’lı çalışanların kadroya girişiyle ilgili bir çalışma olmayacak.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER