Nazilli Ayna Gazetesi

Sıcaktan bunalan çocuklar derede serinledi

Sıcaktan bunalan çocuklar derede serinledi
271
21 Temmuz 2023 - 15:18

Türkiye’nin en sıcak illerinden olan Aydın’da hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerine çıkarken, sıcaktan bunalan çocuklar Tabakhane Deresi’ne girerek serinledi.

Yaz aylarının gelmesi ile birlikte ülke genelinde hava sıcaklıkları artmaya başlarken, Aydın’da da sıcaklıklar mevsim normallerinin üzerine çıkmaya başladı. İl genelinde termometreler 40 derecenin üzerine çıkarken vatandaşlar da serinlemenin yollarını aramaya başladı. Efeler ilçesinde sıcaktan bunalan bazı çocuklar ise Tabakhane Deresi’ne girerek serinlemeye çalıştı. Pınarbaşı Mesire Alanı’ndan geçen dereye akın eden çocuklar, sığ ve tatlı suda hem yüzmenin keyfini doyasıya eğlenerek çıkarıyor hem de sıcaklarda serinliyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER