Nazilli Ayna Gazetesi

NAZİLLİ’NİN İLK VE TEK HAMBURGERCİSİ BURGER FACE HİZMETE GİRDİ

NAZİLLİ’NİN İLK VE TEK HAMBURGERCİSİ BURGER FACE HİZMETE GİRDİ
2.039
21 Şubat 2022 - 19:40
Nazilli’de hamburger lezzetiyle herkesin uğrak yeri olmayı hedefleyen Burger Face yoğun katılım ile hizmete açıldı.

Nazilli Anlık Haber imtiyaz sahibi Ali Günana ve yeni bir sektöre daha el attı. Günana Nazilli Belediye arka sokağında Burger Face düzenlenen tören ile dualarla hizmete girdi. İlçeyi hamburgerin eşsiz lezzetiyle tanıştıracak olan Burger Face’nin açılışına Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, EKKK Başkanı Dursun Öztunç, MHP İlçe Başkanı Hasan Eren, CHP İlçe Başkanı Serdar Alptekin, İYİ Parti İlçe Başkanı Ali Gökbaraz, Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Emin Eser, Büyük Birlik Partisi Karacasu İlçe Başkanı Nuri Kısa, Nazilli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ümit Özmen, Gazeteciler, Günana ailesi, iş insanları ve seçkin davetliler katıldı. 

Nazilli Yeni Sinan Cami İmamı Hatibi Bilal Ekinci’nin yaptığı açılış duasının ardından protokolünde katılımıyla Burger Face açıldı. Açılışta davetlilere hamburger ikram edildi.

“TAMAMEN HERŞEY DOĞAL”

Hamburgerin el yapımı olduğunu dile getiren Ali Günana, “Nazilli’de ciddi bir hamburger eksiği vardı ve bu boşluğu doldurmak istedik.  talepler almaya başlamıştık. Biz açalım istedik. Yeni bir yola girdik. Allah muvaffak eylesin inşallah. Herkesi bekliyoruz. Bizi diğer hamburgercilerden ayıran özellik ise herhangi bir dondurulmuş ürün yok. Tamamen her şey doğal. El yapımı. Evlere paket servisimiz de var.” dedi.

(Abdülkadir GÖKÇE)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER