Nazilli Ayna Gazetesi

Nazilli’de Feci Kaza; Araç Takla Attı

Nazilli’de Feci Kaza; Araç Takla Attı
2.417
21 Mayıs 2021 - 11:29
Nazilli’de Devlet Karayolu üzerinde meydana gelen kazada takla atarak karşı şeride geçen araçta bulunan bir kişi yaralandı.

Olay, Nazilli’de Devlet Karayolu üzerinde Jandarma Kavşağına yakın bir noktada 10.45’te meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Aydın’dan Denizli istikametine seyir halinde olan Muammer A. idaresindeki 57 AR 444 plakalı otomobil bir tırın kendini sıkıştırması sonucu direksiyin hakimiyetini kaybederek takla atıp karşı şeride geçti. Takla atan araçta bulunan Ayfer A. yaralandı. Yoldan geçenlerin ihbari üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ambulansla Nazilli Devlet Hastanesine kaldırılan yaralının hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

(Abdülkadir Gökçe)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER