Nazilli Ayna Gazetesi

MİLLET İTTİFAKI SAHAYA İNDİ

MİLLET İTTİFAKI SAHAYA İNDİ
960
06 Şubat 2019 - 20:38

Millet İttifakı Nazilli Belediye Başkan Adayı Kürşat Engin Özcan ve İyi Parti yönetimi çiçeği burnunda CHP İlçe Başkanı Serkan Sevim ve yönetimini ziyaret etti. Ardından CHP ve İyi Partililer birlikte Millet İttifakı için halktan oy istedi.

İYİ Parti adayı Kürşat Engin Özcan’a ittifak sürecinin başından bu yana tepki gösteren CHP Nazilli İlçe Başkanlığı, yeni İlçe Başkanı Serkan Sevim ile birlikte İYİ Parti ile arayı düzeltti. Millet İttifakı Adayı Kürşat Engin Özcan, İYi Parti İlçe Başkanı Durmuş Kural ve İyi Partililer, CHP İlçe Başkanlığı’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Nazilli’de ilk kez bir araya gelen Millet İttifakı “31 Mart’ta seçimi kazanacağız” mesajı verdi.

Ziyaretleri nedeniyle ittifak ortaklarına teşekkür eden CHP İlçe Başkanı Sevim, “Bugün herkesin beklediği gündü. Gündüz ki basın toplantısında söylediğim gibi Millet aşkına, Nazilli aşkıma herkesi Millet İttifakına oy vermeye davet edeceğiz. Biz bu ruhla durmadan 31 Mart’a kadar gece gündüz dememden çalışacağız. Ortağımızla hiç bir sorunumuz yok amacımız Nazilli’yi kazanmak, kazandırmak” ifadelerini kullandı.

Serkan Sevim’in İlçe Başkanlığına atanmasından mutlu olduklarını dile getiren İyi Parti İlçe Başkanı Durmuş Kural “Serkan Bey, daha önce tanıdığımız ve değer verdiğimiz bir arkadaşımızdı. Çok genç ve güzel bir yönetim oluşturmuş tebrik ediyorum. Millet İttifakı’nın ruhuna hitap edecek bir yönetim. Nazilli’de Millet İttifakı’nın kazanacağına hiç şüphem yok” dedi.

Eski yönetim ile yaşanan çekişmeleri geride bıraktıklarını ifade eden Millet İttifakı Nazilli Belediye Başkan Adayı Kürşat Engin Özcan, “Dün dünde kaldı bugün yeni bir şey söylemek lazım diyor Mevlana. Bugün yeni bir yönetim var. Hiç kimse için söyleyecek bir sözümüz yok İlçemiz için hizmet verenlere teşekkür ederiz. İttifakımız kuruldu, CHP’nin yeni yönetimiyle birlikte oturup konuşacağız. Değerlendirmelerimizi yapıp akabinde de sahaya ineceğiz” dedi.

Ardından birlikte sahaya inen Millet İttifakı 19 Mayıs Bulvarı, Atatürk Bulvarı, Uzun Çarşı ve Kafeler Sokağı esnafını ve orada bulunan halkla bir araya Nazilli İçin Kürşat Engin Özcan’a Aydın Büyükşehir Belediyesi için Özlem Çerçioğlu’na destek istedi. Son olarak iki partinin mensupları İstasyon Meydanında “Başkan Başkan Bir Tek Kürşat Başkan” sloganıyla vedalaşarak ayrıldı. (Abdülkadir GÖKÇE)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER