Nazilli Ayna Gazetesi

KUYUCAK’TA CUMHURİYET YÜRÜYÜŞÜ GERÇEKLEŞTİ

KUYUCAK’TA CUMHURİYET YÜRÜYÜŞÜ GERÇEKLEŞTİ
239
23 Ekim 2023 - 18:09

Aydın’ın Kuyucak ilçesinde Cumhuriyet’in 100. Yılı kutlama etkinlikleri çerçevesinde İnönü Caddesi boyunca sporcuların katılımıyla Cumhuriyet Yürüyüşü ve koşusu gerçekleştirildi.

Kuyucak Belediyesi Gençlik Merkezi Sosyal Tesisleri’nde Cumhuriyet Yürüyüşü ile başlayan etkinlik, Cumhuriyet Koşusu ile devam etti. Cumhuriyet Koşusu’nda dereceye giren öğrencilere Cumhuriyet Meydanı’nda ödülleri verildi. Kuyucak Kaymakamı Fehmi Sinan Niyazi ve Kuyucak Belediye Başkanı Mehmet Çömden’in elinden ödüllerini alan sporcular, yeni başarılar için söz verdi.

Kuyucak Belediyespor Kulübü’nün lisanslı sporcuları Voleybol, Hentbol, Futsal, Oryantiring, Masa Tenisi, Tenis, Karate, Taekwondo, Jimnastik takımları yürüyüşe katıldı.
Kuyucak Belediye Başkanı Mehmet Çömden, “Cumhuriyet aydınlanmanın adıdır. 100 yıl önce bugün yakılan bir meşaledir Cumhuriyet. Cumhuriyetimizin 100. yaşını gençlerimizin güçlü adımlarıyla, umutla kutluyoruz. Hafta boyunca çeşitli etkinliklerimizle ilçemizde Cumhuriyetimizin 100. Yaşını kutlayacağız” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER