Nazilli Ayna Gazetesi

KURTULUŞ MAHALLESİ’NE GENÇ MUHTAR ADAYI ÖMER ELMAS

KURTULUŞ MAHALLESİ’NE GENÇ MUHTAR ADAYI ÖMER ELMAS
719
27 Şubat 2023 - 13:40

Nazilli’nin müzisyen ailesinin tanınan simalarından Ömer Elmas Ayna Gazetesine konuştu. 31 Mart 2024 Yerel seçimlerinde Kurtuluş Mahallesi Muhtar Adayı olduğunu açıkladı.

Geçmişten bu zamana kadar Nazilli’de çeşitli yardım kampanyalarında bizzat içinde olan Ömer Elmas, şimdi de Kurtuluş Mahallesi’ne hizmet etmek istediğini dile getirdi. Hizmeti ayağıma gelerek değil, ayaklarına giderek yapacağını söyleyen Muhtar Adayı Ömer Elmas, 8 yıl boyunca Nazilli Belediyesi’nde çalışarak hizmet etti. 3 yıl boyunca da otopark şefliği yaptı. Evli ve 2 çocuk babası.

HİZMETİ AYAĞIMA GELEREK DEĞİL AYAKLARINA GİDEREK YAPACAĞIM

Ayna Gazetesine konuşan Kurtuluş Mahallesi Muhtar Adayı Ömer Elmas, mahalleye yapacak olduğu projelerden bahsetti. Özellikle Kurtuluş Mahallesi’nin yollarını düzelteceğini belirten Elmas, kötü yolların onarımı için çalışmalara başlayacağını dile getirdi. Kurtuluş Mahallesi’nde Şehiriçi minibüs duraklarını kuracağını da söyleyen Muhtar Adayı Ömer Elmas, mahallenin güvenliği için de kamera güvenlik sistemi projesini hayata geçirmeyi planlıyor. Ayrıca ihtiyaç sahibi olan aileleri bire bir tespit edip, gerekli ihtiyaçlarını karşılayacaklarını söyledi.

GENÇ MUHTAR ADAYI ÇOCUKLARI DA UNUTMADI

Kurtuluş Mahallesi Muhtar Adayı Ömer Elmas, çocuklar için oyun parkı yapacaklarını dile getirdi. Çocukların sokaklarda, caddelerde oyun oynamalarının tehlike arz ettiğini dile getirdi.

Muhtar Adayı Ömer Elmas, Kurtuluş Mahallesi’ne devlet büyükleriyle görüşüp bir sağlık ocağı merkezi kurmayı hedeflediğini projeleri arasında yer aldığını söyledi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

POPÜLER FOTO GALERİLER