Nazilli Ayna Gazetesi

Hafize Teyze’nin vasiyeti ile Koçarlı yeni bir okul kazanıyor

Hafize Teyze’nin vasiyeti ile Koçarlı yeni bir okul kazanıyor
271
11 Ağustos 2023 - 11:41

Aydın’ın Koçarlı İlçesinde eşi Hafize Küçük’ün vasiyetini yerine getirmek için Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan’dan yardım isteyen Mehmet Küçük amcanın büyük hayalinde sona yaklaşıldı. Mehmet Küçük tarafından eşinin adını yaşatmak amacıyla yapılan okulun en kısa sürede tamamlanarak eğitime açılacağı belirtildi.

Okulun inşaat alanında inceleme yapan Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, “Mehmet Amcamızın hayaline öncü olduk. Şimdi ise yükselen hayalinin takipçisiyiz. İmam hatip ortaokulu inşaatı ve çevresinde inceleme yaptık. Kaba inşaatı bitti sayılır bir yandan da Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından çevre düzenlemesi yapılacak” diyerek Milli Eğitim Bakanlığı başta olmak üzere Koçarlı’ya yeni bir okul kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.(İHA)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER