Nazilli Ayna Gazetesi

BÜYÜKŞEHİR’den ETKİNLİKLERE DEVAM

BÜYÜKŞEHİR’den ETKİNLİKLERE DEVAM
354
09 Ağustos 2023 - 12:20

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Tekstil Park’ta ve Mimar Sinan Parkı’nda düzenlediği kültürel etkinliklere hız kesmeden devam ediyor. Açık havada sinema keyfi yapmak isteyen vatandaşlar Tekstil Park’ta ‘Frenemies’ adlı filmde buluştu. Mimar Sinan Parkı’nda düzenlenen müzik dinletisi ise vatandaşlara keyifli dakikalar yaşattı. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Vatandaşlarımızı kültür ve sanat etkinlikleriyle buluşturmaya, şehrimizin kültürel zenginliğini ortaya çıkarmaya devam edeceğiz” dedi.

Vatandaşlar, kendilerini kültür ve sanat etkinlikleriyle buluşturan ve yaz akşamlarını keyifli hale getiren Çerçioğlu’na teşekkür etti. Etkinlikler ağustos ayında da hız kesmeden devam edecek.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER