Nazilli Ayna Gazetesi

Başkan Özcan engelli vatandaşlarımızın yüzünü güldürdü

Başkan Özcan engelli vatandaşlarımızın yüzünü güldürdü
1.731
18 Haziran 2022 - 16:24

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda akülü sandalye isteyen 14 yaşındaki Ayfer Akın’ın talebini yerine getirdi.

Sosyal belediyecilik alanında yaptığı çalışmalarla vatandaşın takdirini toplayan Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak engelli olduğu için dışarı çıkamadığını söyleyen ve akülü sandalye talebinde bulunan 14 yaşındaki Ayfer’in isteğini yerine getirdi.

‘Nazilli Belediye Başkanımızdan bir akülü sandalye istiyoruz. Biz bir evde iki engelliyiz’ yazan vatandaşın talebini anında yerine getiren Başkan Özcan, 54 yaşındaki Hüseyin Tanrısever’i evinde ziyaret ederek kızının talep ettiği 2 adet akülü sandalyeyi teslim etti.

“DÜNYALAR BENİM OLDU” Bu tür faaliyetlerin örnek olması gerektiğini belirten Tanrısever; “Başkanımıza ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Evimize kadar geldiler. Uzun zamandır dışarı çıkamıyorduk. Bugün dünyalar benim oldu. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun” diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER