Nazilli Ayna Gazetesi

AYDIN’DA İL TARIMSAL ÜRETİM PLANLAMA TEKNİK KOMİTESİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

AYDIN’DA İL TARIMSAL ÜRETİM PLANLAMA TEKNİK KOMİTESİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
197
19 Aralık 2023 - 14:19

Aydın’da İl Tarımsal Üretim Planlama Teknik Komitesi önümüzdeki 3 yıllık il hayvansal üretim ve su ürünleri üretim planlamasını yapmak amacıyla toplandı.

Aydın’da İl Tarımsal Üretim Planlama Teknik Komitesi 2024, 2025 ve 2026 yıllarını kapsayan üç yıllık il hayvansal üretim ve su ürünleri üretim planlamasını yapmak üzere Vali Yardımcısı Mehmet Yüce başkanlığında bir araya geldi. Hayvansal üretim planlama çalışmaları Hayvan Sağlığı ve Yetiştiriciliği Şube Müdürü Ahmet Gezman, su ürünleri avcılığı ve yetiştiriciliğinde uygulanacak üretim planlama çalışmaları ise Balıkçılık ve Su Ürünleri Şube Müdürü Edip Yağan tarafından sunuldu. Toplantı sonunda Aydın’ın geleceğine yön verecek olan hayvansal üretim ve su ürünleri üretim planları teknik komite değerlendirmeleri ile oluşturuldu. (iha)

AYDIN’DA İL TARIMSAL ÜRETİM PLANLAMA TEKNİK KOMİTESİ ÖNÜMÜZDEKİ 3 YILLIK İL HAYVANSAL ÜRETİM VE SU ÜRÜNLERİ ÜRETİM PLANLAMASINI YAPMAK AMACIYLA TOPLANDI. (MURAT UÇKAÇ/AYDIN-İHA) Aydın’da İl Tarımsal Üretim Planlama Teknik Komitesi önümüzdeki 3 yıllık il hayvansal üretim ve su ürünleri üretim planlamasını yapmak amacıyla toplandı.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER