Nazilli Ayna Gazetesi

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRÜ KÖMÜRCÜOĞLU, HUZUREVİ YÖNETİCİLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRÜ KÖMÜRCÜOĞLU, HUZUREVİ YÖNETİCİLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ
170
22 Aralık 2023 - 12:32

Aydın Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdullah Kömürcüoğlu Sultanhisar Huzurevi Müdürlüğü’nü ziyaret edip, kurumun yönetici ve personelleri ile gerçekleştirilen çalışmalar hakkında brifing alarak 2023 yılını değerlendirdi.

Aydın Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdullah Kömürcüoğlu Sultanhisar Huzurevi Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Öncesinde huzurevinde kalan yaşlı bireyler ile sohbet eden Kömürcüoğlu daha sonra huzurevi yönetici ve personellerinden brifing aldı. 2023 yılını değerlendiren İl Müdürü Kömürcüoğlu toplantıda vatandaş odaklı hizmet anlayışıyla ev ev, kapı kapı dolaşarak devletin şefkatli yüzünü her yönüyle vatandaşlara gösterdiklerini belirterek, tüm personele gerçekleştirdikleri duyarlı çalışmalardan dolayı teşekkür etti. (iha)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER