Nazilli Ayna Gazetesi

Koronavirüs Wuhan’a Geri Döndü

Koronavirüs Wuhan’a Geri Döndü
1.258
28 Ekim 2022 - 14:35

Koronavirüsün ilk çıktığı şehir olarak bilinen Wuhan dahil olmak üzere birçok şehir Çin Devlet Başkanının Xi Jinping’in Sıfır Covid politikası nedeniyle karantinaya girdi.

Wuhan’daki bir bölgede 800 binden fazla kişiye 30 Ekim’e kadar evde kalmaları söylendi. Bir vatandaş ise şu ifadelerde bulundu. “Her şeye karşı uyuşmuş hissediyoruz. Gittikçe daha fazla uyuşuyoruz” dedi.

Çin’de üst üste üçüncü kez binden fazla covid-19 vakası bildirildi. Çin Devlet Başkanı Xi Jinping, “Sıfır Covid politikasında asla gevşeme olmayacağını virüsün yayılmasını durdurmak bir halk savaşıdır” açıklaması yaptı. Ülke genelinde son zamanlarda yaklaşık 200 karantina uygulandığı ve bunların çoğu ise yüksek ve orta riskli olarak belirlendi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER