Nazilli Ayna Gazetesi

NAZİLLİ’DE BİR İLK, BAKLAVAYI GÖZÜNÜZÜN ÖNÜNDE YAPIYORLAR

NAZİLLİ’DE BİR İLK, BAKLAVAYI GÖZÜNÜZÜN ÖNÜNDE YAPIYORLAR
1.608
16 Aralık 2020 - 16:58
Nazilli’de geçtiğimiz hafta hizmete giren Adiloğlu Baklavaları bir ilke imza attı. Baklavaları müşterinin gözü önünde yapıyorlar.

Nazilli’de İstasyon Meydanında PTT Batı çaprazında hizmete giren Adiloğlu Baklavaları bir ilke imza attı. Baklavaların imalatını şeffaf bir şekilde, müşterilerin gözü önünde yapıyorlar.

Basın mensuplarına işletme hakkında bilgiler veren işletme sahibi Rıdvan Öğütmen, “Nazilli bir ilke imza atmak adına bu işe girdik. İmalatımızı burada müşterimizin gözü önünde şeffaf bir şekilde yapmaya karar verdik. Herkes ne aldığını, ne yediğini görsün istedik. O yüzden böyle işletmeye vatandaşımızın hizmetine sunduk. 4kişiyle hizmet veriyoruz. Paket servisimiz gece 24.00’a kadar mevcut, 0539 766 79 70 numaralı hattı arayıp ve ya Whatsapp’tan mesaj atarak sipariş verebilirler. Ayrıca 0256 315 79 70 numaralı dükkan hattımızdan da sipariş verebilirler. İstasyon Meydanı, PTT batı çaprazındaki dükkanımızı da ziyaret edebilirler. Bütün vatandaşlarımızı bekleriz.” İfadelerini kullandı.

(Abdülkadir GÖKÇE)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER