Nazilli Ayna Gazetesi

Nazilli Polisi’nden Sürpriz Doğum Günü

Nazilli Polisi’nden Sürpriz Doğum Günü
784
23 Nisan 2020 - 18:49
Tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgını tedbirleri kapsamında 3. kez uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na denk gelmesi nedeniyle ilçede gerçekleşen birçok kutlama etkinlikleriyle 23 Nisan coşkusu yaşandı.

Nazilli’de yerel gazetelerden 23 Nisan kutlamalarını takip eden bir vatandaşın çocuğu için yaptığı doğum günü talebi Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerini harekete geçirdi. Nazilli polisi kendisine gelen talebi değerlendirerek Çapahasan Mahallesi 881 sokak numara 3’te ikamet eden 14 yaşındaki Egemen Aydın’ın doğum gününü kutladı. Polis araçlarıyla apartmanın önüne siren çalarak gelen ekipler, balkona çıkan mahalle sakinlerinin şaşkın bakışları arasında ellerinde pasta ile Egemen Aydın’ın doğum gününü kutladı. 14 yaşına giren Egemen’e Türk Bayrağı da hediye eden polis memurları; “Türk Milletinin anadolu coğrafyasındaki kayıtsız, şartsız egemenliğinin, onurunun, barışının, huzurunun, geleceğinin ve güvenliğinin sembolü olan Türk Bayrağı sana rehber olsun” ifadelerini kullandı.

“İYİ Kİ POLİS AMCALARIM VAR, BUGÜN BENİ UNUTMADILAR”

Yaklaşık 45 gündür koronavirüs salgını nedeniyle evden dışarıya çıkmadığını ifade eden Egemen Aydın ise sürpriz karşısında gözyaşlarını tutamayarak polis amcalarına teşekkür etti. Bu sürprizi beklemediğini dile getiren Egemen Aydın, “İyi ki polis amcalarım var, beni unutmadılar. Onları çok seviyorum” dedi. 14 yaşındaki Egemen’in babası Alparslan Aydın da Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teşekkür ettiğini söyledi. Talebinin gerçekleşeceğini hiç düşünmediğini ifade eden Baba Alparslan; “Nazilli polisi her zaman yanımızda olduğunu bu zor mücadelenin sürdüğü günlerde tekrar gösterdi. Başta oğlumun doğum gününü kutlayan polis memurları başta olmak üzere tüm emniyet mensuplarına çok teşekkür ederek. İnşallah kısa sürede bu salgını atlatır, o eski güzel günlerimize geri döneriz” dedi.

(Haber Merkezi)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER