Nazilli Ayna Gazetesi

NAZİLLİ TOPTANCI HALİ DEZENFEKTE EDİLDİ

NAZİLLİ TOPTANCI HALİ DEZENFEKTE EDİLDİ
664
01 Nisan 2020 - 13:46
Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıktıktan sonra tüm dünyaya yayılan Koronavirüs (Covid-19) salgınına karşı mücadele Nazilli’de aralıksız devam ediyor. Aydın Büyükşehir Belediyesi, mücadele tedbirleri kapsamında Nazilli Toptancı Hali’nde dezenfekte çalışması gerçekleştirdi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi, tüm ilçelerde olduğu gibi Nazilli’de de korona virüsten korunma tedbirleri kapsamında dezenfekte çalışmaları son hızıyla devam ediyor. Nazilli Belediyesi ekipleri ile birlikte ilçenin dört bir yanından dezenfekte çalışması gerçekleştiren Büyükşehir ekipleri, son olarak Nazilli Toptancı Hali’ni dezenfekte etti. Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Belediye Başkan Yardımcısı Mert Öreroğlu ve Büyükşehir Zabıta ekipleri yapılan dezenfekte çalışmalarını yerinde takip etti. Çalışmalar sırasında Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan ve beraberindekilerle sohbet eden toptancı esnafı, meyve sebze halinde yapılan ilaçlama çalışmasından dolayı Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve Özcan’a teşekkür etti.

“EN HAREKETLİ BÖLGELERİ İLAÇLADIK”

Yaklaşık 1 ay öncesinde Büyükşehirle birlikte ilaçlama çalışmalarına başladıklarını dile getiren Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, “Akabinde devam eden çalışmaları bütün Nazilli’ye yaydık. Vatandaşların yoğunlukla bulunduğu, hizmet almak istedikleri bölgelerde ve ilçemizin en hareketli bölgelerini ilaçladık. Bugünde Nazilli’nin en hareketli bölgelerinden olan Hal’de dezenfekte çalışmaları yapıyoruz. Nazilli’nin gıda ihtiyacının karşılandığı noktalardan bir tanesi. Halimizi dezenfekte ediyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu’na, Büyükşehir çalışanlarına, Nazilli Belediyesi çalışanlarına ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

(Haber Merkezi)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER