Nazilli Ayna Gazetesi

ÖZCAN MAZBATASINI ALDI, GÖREVE BAŞLADI

ÖZCAN MAZBATASINI ALDI, GÖREVE BAŞLADI
1.448
08 Nisan 2019 - 17:38

Nazilli’de 45 bin 50 oyla Belediye Başkanlığı’nı kazanan İYİ Partili Kürşat Engin Özcan, mazbatasını alarak resmi olarak göreve başladı. Mazbata töreninin ardından Belediye Hizmet Binası önünde halka seslenen Özcan, ekip çalışmasıyla bugünlere geldiklerini vurgulayarak aldığı mazbatayı “Hayatımın en anlamlı başarı belgesi” olarak nitelendirdi.

31 Mart seçimlerinde yüzde 48.26’lık oy oranıyla Nazilli Belediye Başkanı seçilen İYİ Partili Kürşat Engin Özcan, MHP’nin ilçe seçim kurulu, il seçim kurulu ve YSK (Yüksek Seçim Kurulu) itirazlarının reddinin ardından mazbatasına kavuştu. İlçe Seçim Kurulana giden Özcan ve Belediye Meclis Üyeleri mazbatalarını İlçe Seçim Kurulu Başkanı Selahattin Afşin ve İlçe Seçim Müdürü Famil İskenderoğlu’nun elinden aldı. Mazbata töreninde Özcan’a CHP İl Başkanı Ali Çankır, CHP İlçe Başkanı Serkan Sevim, İYİ Parti İlçe Başkanı Durmuş Kural ve partililer eşlik etti. Nazilli Adliyesi önünde hatıra fotoğrafı çekilen partililer törenin ardından Nazilli Kaymakamı İbrahim Küçük’ü ziyaret etti. Nazilli Belediye Başkanı olarak Kaymakam Küçük ile bir süre sohbet eden Özcan, kenti birlik ve beraberlik içerisinde yönetecekleri mesajını verdi. Kayamakam Küçük de yönetim noktasında istişarenin önemine vurgu yaptı.

Kaymakamlık ziyaretinin ardından İstasyon Meydanı’na geçen heyet Atatürk anıtı önünde saygı duruşunda bulunarak İstiklal Marşı okudu. Özcan’a burada İncirliova Belediye Başkanı İYİ Partili Aytekin Kaya da katıldı.

Coşkulu kalabalık ile Belediye Hizmet Binasına geçen Özcan, burada belediye personeli tarafından karşılandı. Kurban kesimi ve dualar eşliğinde makamına çıkan Özcan, eşi Aslı Özcan ve çocuklarıyla birlikte hatıra fotoğrafı çekildi. Özcan hediyeleri kabul ederek ilk kez makam koltuğuna oturdu.

“Bu süreçte Nazilli’yi hep birlikte yöneteceğiz” diyen Özcan makamından, kendisini desteklemeyenlere çağrıda bulunarak “Yanımızda olmayan herkesi yanımıza davet ediyoruz. Nazilli için birlik zamanı” dedi. Seçim sürecinde zorlu mücadeleler verdiklerini kaydeden Özcan, “Uzun ve zorlu bir yoldan geldik. İmkanlarımız azdı ama yüreklerimiz Nazilli aşkıyla doluydu. Güçlü bir ekiple yürüdük. Bize inandılar, güvendiler. Doğrudan yana olmayı bırakmayacağız” dedi.

Nazilli Belediyesi’nin önceki projelerinin hatırlatılması üzerine Özcan, bu projelerde bir aksaklık yaşanmayacağını belirterek, “Nazilli’nin menfaatine olan her noktada birlik beraberlik içerisinde hareket edeceğiz. Nazilli’de yaşayan herkes ilçenin menfaati noktasında birlik beraberlik içine olmalıdır. Şimdi birlik zamanı” şeklinde konuştu.

Makamından ayrılan Özcan, Belediye Binası önünde toplanan kalabalığa seslendi. Kenti ortak akılla yöneteceklerini bir kez daha vurgulayan Özcan, “Nazilli’nin gelişmesi için, kalkınması için, yatırımlardan en iyi şekilde istifade edilmesi için bu beş yıllık sürede bütün paydaşlarımızla birlikte yöneteceğiz. Bu başarıyı birlikte taçlandıracağız. Aldığım mazbata hayatımda aldığım en anlamlı başarı belgesi. Çünkü sadece benim değil, bir ekibin, bir inanmışlığın başarı belgesi. Bu nedenle bu süreçte yanımızda olan olmayan herkese teşekkür ediyorum. Bembeyaz bir sayfa açıyorum. Bütün gayretimiz 5 yıl boyunca o sayfanın bembeyaz kalması ve Nazillimize, vatandaşımıza hizmetle dolması. Bugün güzel bir başlangıç yapıyoruz. Sağolun var olun” dedi.

(Abdülkadir GÖKÇE)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER