Nazilli Ayna Gazetesi

AK GENÇLER ALICIK’LA EL ELE

AK GENÇLER ALICIK’LA EL ELE
636
28 Şubat 2019 - 17:56

Ak Parti Nazilli Gençlik Kolları Genç Kürsü Programı kapsamında Cumhur İttifakı Nazilli Belediye Başkan Adayı Haluk Alıcık’la birlikte köyleri geziyor.

AK Parti Nazilli Gençlik Kolları, Genel Merkez’in hayata geçirdiği Genç Kürsü programına start verdi. Genç Kürsü’nün ilk toplantısı Demirciler ve Avra Mahalleleri’nde başladı.
Cumhur İttifakı Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık ve AK Parti Nazilli ilçe Başkanı Mustafa Abak’ın da katıldığı toplantılarda farklı siyasi görüşten gençler, kurulan Genç Kürsü’de yerel yönetimlerden beklentilerini, önerilerini ve yaşadıkları sıkıntıları anlattı. Program, iki mahallede de yoğun ilgi gördü. Ak Gençler, proje kapsamında 13 farklı mahallede gençlerle bir araya gelecek.

AK Parti Nazilli Gençlik Kolları Başkanı ve Cumhur İttifakı Nazilli Belediye Meclis Üyesi Adayı Furkan Eftal Kırlıoğlu, yerel seçim öncesinde gençlerin kendilerini istedikleri gibi ifade edebilmelerini amaçladıklarını belirterek “Gençlerimizi yerel yönetimlerde daha etkin kılmak istiyoruz. Genç Kürsü sayesinde biz onların ayağına gidiyoruz ve kendilerini daha kolay ifade etmelerini sağlıyoruz. Önümüzdeki günlerde Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş’ın da katılımıyla bu toplantıların en geniş kapsamlısını düzenleyeceğiz” dedi.

(Abdülkadir GÖKÇE)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER