Nazilli Ayna Gazetesi

Zübeydeli Minikler Pazarcı Oldu

Zübeydeli Minikler Pazarcı Oldu
1.427
18 Aralık 2019 - 18:27
Nazilli Zübeyde Hanım Anaokulu minik öğrencilerin gerçek hayattan deneyimler edinmesi amacıyla 5. geleneksel Pazar etkinliği yapıldı.

Nazilli’de Zübeyde Hanım Okulunda gerçekleşen etkinliğe, Nazilli Belediye Başkan Vekili Mustafa Tınaz, Nazilli İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Latif Akgün katıldı. Etkinliğe ayrıca okulun öğrenciler, veliler ve çalışanlar katıldı.

Gerçeğe uygun olması için pazar tezgâhları, minik öğrenciler köylü, pazarcı, simitçi, dilenci ve zabıta kıyafetleriyle etkinlik düzenlendi. Gerçek alışverişinde yapılabildiği temsili pazarda halden alınan tezgahtaki ürünlerin ücretleri satıştan elde edilen gelirle ödendi.

“ÖĞRENMEYİ ÖĞRETMEYİ AMAÇLIYORUZ”

Pazar etkinliği hakkında bilgi veren Zübeyde Hanım Anaokulu Müdürü Hicran Toprakçı, bu etkinlikle çocukları yaratıcı becerilerini geliştirmeyi hedeflediklerini ifade etti. Toprakçı, “Okulumuz da geleneksel eğitim yaklaşımlarının yanı sıra alternatif eğitim yaklaşımlarını inceliyor ve müfredatımıza, kültürümüze, gelenek ve göreneklerimize uygun olanları uyarlamaya ve öğrencilerimize bu yönde farklı eğitim ortamları sunmaya gayret ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

(Abdülkadir GÖKÇE)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER